Music & Beer Box

Music & Beer Box

Een feestelijke beleving vol smaak en vermaak: 
hét ideale geschenk tijdens deze koude wintermaanden!

Music & Beer Box

"Music is the only thing that beats the distance besides beer...
... and chocolate."

Ook zo’n zin in een avond livemuziek met een glas bier in je hand tijdens deze donkere dagen?
Dit zit er door de maatregelen helaas niet in. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor!
 
Met de ‘Music & Beer Box’ beleef jij jouw avondje uit in je eigen woonkamer en leer je de geheimen van het bierbrouwen. Dit alles onder het genot van akoestische livemuziek, een ambachtelijk biertje en verrukkelijke chocolade.
Wat wil je nog meer? 

"Zetten jullie het bier koud? Dan stemmen wij de gitaren."

Om de avond compleet te maken hebben we getalenteerde artiesten uitgenodigd die jullie een muzikaal huiskamerconcert gaan bezorgen:

Randy Hoekwater
Music is the only thing that can beat the distance. Take a seat, relax en geniet van muziek, bijzondere biertjes en chocolade.
MEER OVER ARTIEST
Nikki Henskens
Mijn passie ligt in gitaar spelen, zingen, bier drinken en chocola eten. Laten we samen een mooi einde breien aan 2020 en duimen voor betere tijden in 2021!
MEER OVER ARTIEST
Jeffrey Poll
Muziek verbindt, is universeel, is emotie, is passie, is raken en geraakt worden. Daarom speel ik al sinds mijn 13 jaar met passie de gitaar. Ik hoop dat ik jou als luisteraar mag raken en emotioneren; dat ik samen met de twee kanjers naast me en het geweldige bier helemaal gaat lukken! Fijne liefdevolle feestdagen!
wahwahwazzupmusic@gmail.com
Marit van den Hurk
Muziek is een mooie manier om even pauze van alles te nemen, doormiddel van optreden wil ik het plezier wat ik van zingen krijg delen. Ik hoop dat dit leuke kerstpakket jou een geluksmomentje geeft. Fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar toegewenst!
MEER OVER ARTIEST
Mette Janssen
Hoi! Ik ben Mette. Zangeres. Ik heb mijn best gedaan om jullie kerst een extra gezellig tintje te geven met dit muzikale bierpakket! Geniet ervan!
MEER OVER ARTIEST
Naomi van Rie
Zeker in de donkere maanden is het heerlijk om je even terug te trekken met muziek of het juist gezellig met familie en vrienden te beluisteren. Door middel van dit huiskamerconcert hoop ik dat je het gezellig hebt, geniet van de liedjes en niet te vergeten de biertjes. Proost alvast op een fijne kerst en een gelukkig en gezond nieuw jaar.
MEER OVER ARTIEST
Previous
Next

Brouwerij Sint Crispijn

Sint Crispijn brouwt een breed palet aan speciaalbieren, goed bier zonder pretenties. Het bier wordt gebrouwen, en gebotteld in hun eigen moderne brouwerij, gevestigd in een voormalig graanpakhuis aan de Winterdijk in Waalwijk. Gebrouwen met uitsluitend 100% natuurlijke producten en eerlijke passie. De bieren worden niet gefilterd en zijn ongepasteuriseerd wat resulteert in een volle rijke smaak.

Stadsbrouwerij Tilburg

We hebben passie en bewondering voor brouwen en het brouwproces. Onze ambitie is om Tilburg weer als bierstad op de kaart te zetten. Dit doen we door bij te dragen aan de rijke, heersende biercultuur. Met respect voor de bierhistorie die deze mooie stad rijk is!

We delen graag onze kennis én de voorzieningen binnen Stadsbrouwerij Tilburg. Door gasten te informeren over bier en het brouwproces hopen we dat ze het product nog meer leren waarderen.

Friandries Chocolates

Chocolade is kunst. Maar in plaats van de oude meesters na te maken, halen wij onze inspiratie van de straat. Bonbons, chocoladerepen en truffels zijn allang niet meer de statige portretten met klassieke technieken, maar in het oog springende vormen en kleuren. Moderne kunst, industriële vormgeving, graffiti, de geuren en kleuren van een stad in beweging.

We willen vernieuwing brengen in de traditionele chocolademarkt en mensen kennis laten maken met de veelzijdigheid van chocolade.

Bestel nu!

"Music is the only thing that beats the distance besides beer...
... and chocolate."

Wat kan je verwachten?

Een feestelijk pakket bestaande uit ambachtelijk bier, kwaliteitschocolade en een unieke code die toegang verleent tot een 60 minuten durende bierproeverij afgewisseld met akoestische livemuziek.

Music & Beer Box 6-pack

€49,95

€39,95

Stadsbrouwerij Sint Crispijn:
WELJAT  |  BOCK  |  NOIR

Stadsbrouwerij Tilburg:
TÖLSCH  |  HOOG BLOND  |  MALLE BROEDER

Music & Beer Box 12-pack

€69,95

€49,95

Stadsbrouwerij Sint Crispijn:
WELJAT  |  TROPLICAL SOUR  |  BOCK  |  BLONDE  |  ZONNEWENDE  |  NOIR

Stadsbrouwerij Tilburg:
ORIGINAL TILBURG HARD SELTZER  |  TÖLSCH  |  BOCK  |  DUBBEL  |  HOOG BLOND  |  MALLE BROEDER